Je bent van harte welkom bij Vice Versa Noord. Wij zijn een actieve vereniging van ambitieuze, vrouwelijke ondernemers: trainers, coaches, managers, psychologen, juristen, middenstanders, vervoerders, vormgevers en fotografen. Er zijn acht bijeenkomsten per jaar, inclusief de jaarlijkse algemene ledenvergadering (februari), het zomerevenement (juni) en de seizoensopening (september). We komen doorgaans bijeen op de avonden van werkdagen.

Ondernemen en kennis delen

De bijeenkomsten worden georganiseerd op een centrale plek in de drie noordelijke provincies. De algemene leden verzorgen bij toerbeurt, met ondersteuning van het bestuur, de invulling van de bijeenkomsten. De inhoud van de bijeenkomsten heeft altijd een relatie met ondernemen en kennis delen. We gaan vertrouwelijk om met dat wat in de bijeenkomsten wordt besproken.

Vrijblijvend kennismaken

  • Ben je een vrouwelijke ondernemer in Noord-Nederland?
  • Denk je dat verbinding met andere vrouwelijke ondernemers jou inspireert?
  • Wil je je onderneming naar een hoger plan tillen?
  • Vind je het leuk om themabijeenkomsten bij te wonen?
  • Ben je bereid om – op termijn – zelf ook een steentje bij te dragen?

Dan verwelkomen we je graag – geheel vrijblijvend – op een volgende bijeenkomst. Een overzicht van bijeenkomsten vind je in onze agenda.
Je kunt je aanmelden via info@viceversanoord.nl.

Aanmelden als lid?

Je bent hartelijk welkom als lid. De kosten van lidmaatschap zijn € 295,- per jaar. Dit garandeert dat wij themabijeenkomsten van hoge kwaliteit kunnen bieden voor een netwerk van ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Je kunt je aanmelden als lid via info@viceversanoord.nl.